facebook tracking
Avdelning

Kundtjänst

Connect
Välkommen till oss på Kundtjänst!

På kundtjänst arbetar vi hårt för att ge våra kunder service av högsta kvalitet. Vi tar emot våra kunder genom telefonsamtal, e-mail och andra digitala kanaler. Vår viktigaste uppgift är att upprätthålla nöjda kunder och ge dem den hjälp de behöver för att känna sig tillfreds med Allras tjänster.

Vi som arbetar på kundtjänst är ett ungt härligt team om 17 personer. Här bidrar alla medarbetare till en stark gemenskap och en trevlig arbetsmiljö där vi kombinerar hårt arbete med mycket skratt och glada miner.

Vår kundtjänstavdelning har under åren vuxit kraftigt och fortsätter att växa i takt med att företaget expanderar. Vi eftersöker alltid duktiga medarbetare med en god inställning och hög servicekänsla. Passar den beskrivningen in på dig så är du varmt välkommen med en ansökan!

Vår företagsanda

Allra är ett modernt företag med en unik entreprenörsanda, enorma utvecklingsmöjligheter och en påfallande vinnarattityd. Det är en inspirerande arbetsmiljö där oliktänkande uppskattas och där alla medarbetare ges utrymme att växa. För oss är det viktigt att våra medarbetare känner engagemang och entusiasm i sitt arbete. Därför lägger vi stor vikt vid möjligheten att utvecklas - oavsett tidigare erfarenheter. Vi är även övertygade om att medarbetare inspireras och växer av en stark teamkänsla, därför tycker vi att det är viktigt att ha kul tillsammans - ibland även utanför arbetstid.

Jobbar du redan på Allra?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@allra.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor