facebook tracking
Avdelning

IT

Connect
Vi uppfann inte hjulet, men vi får det att snurra!

På IT jobbar vi främst med utveckling av företagets interna CRM-system samt kundwebbar, men även drift och underhåll av dessa är kritiska områden som vi ansvarar för. Rent tekniskt så jobbar vi uteslutande med .NET/C# i Microsoft-miljö.

Vi består idag av ett tight team på 4 personer med varierande roller och arbetsuppgifter. Vi håller ett högt tempo och kraven inom organisationen på att snabbt ta fram fungerande lösningar är höga. Samtidigt innebär en tjänst hos oss på IT en arbetsmiljö med högt i tak, god stämning och mycket frihet under eget ansvar.

Vår företagsanda

Allra är ett modernt företag med en unik entreprenörsanda, enorma utvecklingsmöjligheter och en påfallande vinnarattityd. Det är en inspirerande arbetsmiljö där oliktänkande uppskattas och där alla medarbetare ges utrymme att växa. För oss är det viktigt att våra medarbetare känner engagemang och entusiasm i sitt arbete. Därför lägger vi stor vikt vid möjligheten att utvecklas - oavsett tidigare erfarenheter. Vi är även övertygade om att medarbetare inspireras och växer av en stark teamkänsla, därför tycker vi att det är viktigt att ha kul tillsammans - ibland även utanför arbetstid.

Jobbar du redan på Allra?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@allra.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor