facebook tracking
Avdelning

HR

Connect
HR gör Allra till en ännu effektivare arbetsplats!

Våra målsättningar är höga och vi arbetar strukturerat och målinriktat med att attrahera de bästa kandidaterna samt med att utveckla och utmana alla befintliga medarbetare. Att ha en arbetsplats där man trivs, utvecklas och känner att man driver affären framåt är en nyckel för vi ska nå våra mål.

Så om du är intresserad av att veta mer om hur det är att tillhöra ett vinnande team och hur du kan få riktig fart på din karriär så kontakta gärna oss på HR.

Vår företagsanda

Allra är ett modernt företag med en unik entreprenörsanda, enorma utvecklingsmöjligheter och en påfallande vinnarattityd. Det är en inspirerande arbetsmiljö där oliktänkande uppskattas och där alla medarbetare ges utrymme att växa. För oss är det viktigt att våra medarbetare känner engagemang och entusiasm i sitt arbete. Därför lägger vi stor vikt vid möjligheten att utvecklas - oavsett tidigare erfarenheter. Vi är även övertygade om att medarbetare inspireras och växer av en stark teamkänsla, därför tycker vi att det är viktigt att ha kul tillsammans - ibland även utanför arbetstid.

Jobbar du redan på Allra?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@allra.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor