facebook tracking
Avdelning

Ekonomi

Connect
Vi som kan siffror!

Inom administration och ekonomi fokuserar vi ständigt på kvalitets- och förbättringsarbete. Vi som arbetar här är en positiv skara ekonomer som trivs och har en stark vilja att arbeta och utvecklas i en dynamisk och entreprenöriell miljö.

Då bolaget växer söker vi ständigt nya förmågor inom detta område. För att arbeta hos oss krävs en sann ”can do” attityd och ett genuint intresse för den verksamhet vi bedriver.

Vår företagsanda

Allra är ett modernt företag med en unik entreprenörsanda, enorma utvecklingsmöjligheter och en påfallande vinnarattityd. Det är en inspirerande arbetsmiljö där oliktänkande uppskattas och där alla medarbetare ges utrymme att växa. För oss är det viktigt att våra medarbetare känner engagemang och entusiasm i sitt arbete. Därför lägger vi stor vikt vid möjligheten att utvecklas - oavsett tidigare erfarenheter. Vi är även övertygade om att medarbetare inspireras och växer av en stark teamkänsla, därför tycker vi att det är viktigt att ha kul tillsammans - ibland även utanför arbetstid.

Jobbar du redan på Allra?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@allra.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor